Europeiske synlig på Copacabana i Rio

OL-sykkelen til Europeiske og Sjømannskirken er på plass i Rio. Utstyrt med flagg og plakat vekker den oppsikt på den sagnomsuste stranda, der storbyens stress og mas møter strandlivets bedagelighet.

OL-sykkelen

Sjømannskirken har i år 20-årsjubileum for sin tilstedeværelse under OL. I 15 av disse årene har Europeiske vært samarbeidspartner, og jubileet blir i år feiret med egen OL-sykkel som er på plass i Rio.

- Takket være OL-sykkelen kommer vi lett rundt, får oppmerksomhet og møter skandinavere på strandpromenaden Copacabana, sier kommunikasjonssjef Linn Mevold Skogheim i Sjømannskirken.

Sentral møteplass i Rio

På fortausrestauranten Devassa ved Copacabana har Sjømannskirken sammen med Svenska Kyrkan etablert en norsk-svensk møteplass for fastboende, tilreisende, støtteapparat, media og utøvere.

Hver eneste dag er det mange besøkende på den norsk-svenske møteplassen. Under åpningsseremonien så over 100 personer på den norske TV2-overføringen, og under håndballkampene har det vært mange på plass for å se på de norske håndballjentene.

-Det er flott å se tilreisende, fastboende, unge og gamle samles i godt OL-fellesskap, sier Skogheim.

Viktig samarbeid

Europeiske Reiseforsikring har en eksklusiv samarbeidsavtale med Sjømannskirken; et samarbeid som har 15 års-jubileum i år. Avtalen omfatter beredskap og krisehåndtering, og bidrar til å skape trygghet for nordmenn i utlandet.


Tilbakemelding