Med denne reiseforsikringen er mobilen din trygg

reiseforsikring mobil, knust mobil reiseforsikring

Har mobilen din blitt stjålet eller er skjermen knust? Med Super helårs reiseforsikring fra Europeiske er du sikret uansett.

Mobilen lever en risikofylt tilværelse. Den er med oss overalt, uansett om vi er i byen, på stranda, båten eller på fjellet.

Men siden få mobiler er særlig robuste, er den utsatt for uhell. Siden mange nå har en mobil til over 10 000 i lomma, er den i tillegg en favoritt blant tyver.

Super helårs reiseforsikring erstatter alle skader på mobil

Europeiskes Super helårs reiseforsikring er den eneste reiseforsikringen som både dekker tyveri og skader ved uhell.

Det betyr at dersom du ved et uhell for eksempel mister mobilen i bakken eller i vannet, så vil forsikringen dekke enten reparasjon eller ny mobiltelefon, mot en egenandel på 2 000 kroner.

Dette var en av grunnene til at Super helårs reiseforsikring fikk terningkast 6 i Norsk Familieøkonomis siste test av reiseforsikringer.

Tyveri dekkes uansett - uten egenandel

Hvis mobilen din blir stjålet, er du dekket, uansett hvilken av Europeiske sine reiseforsikringer du har. Ved tyveri slipper du også å betale egenandel.

Bruk mobilen uten å bekymre deg

Med Super helårs reiseforsikring kan du nyte opplevelsene på reise sammen med mobilen din, i trygg visshet om at mobilen din er dekket mot både uhell og tyveri.

Melde skade?

Har du reiseforsikring og har hatt et uhell med mobilen?

Meld skade her

Tilbakemelding