Viktig informasjon i forbindelse med koronapandemien!

Reiseforsikringen dekker avbestillinger og hjemreise i tråd med myndighetenes reiseråd

Utenriksdepartementet (UD) fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige, dette rådet gjelder til alle land i hele verden. Rådet gjelder til 20. august. UD sier videre at de kommer til å gjøre en ny vurdering av rådet innen 15. juni for reiser til andre nordiske land, og innen 20. juli for reiser til nærliggende europeiske land. Vi dekker dermed fortsatt avbestillinger til alle land - uavhengig av reisedato.

Hvis UD opphever reiserådet til dit du skal reise, gir vi deg ytterligere 7 dager etter opphevelsen til å avbestille reisen hos flyselskap/reisearrangør for å kunne få erstatning hos oss.

Husk at reiseforsikringen ikke gjelder til de landene som UD fraråder å reise til, selv om disse landene har opphevet forbudet mot innreise. For tiden fraråder altså UD reise til alle land.

Finn informasjonen du trenger i lenkene nedenfor, og meld saken din på nettsiden vår fremfor å ringe.

Annen nyttig informasjon 

  • Dersom du har behov for hjelp fra norske myndigheter og du er i et annet land, bør du kontakte nærmeste norske utenriksstasjon. Hvis du er langt unna en slik stasjon, kontakt Utenriksdepartementet (UD) på telefon +47 23 95 00 00 eller per e-post UDops@mfa.no
  • Har du behov for akutt medisinsk assistanse i utlandet, kan du ringe vår alarmtelefon: + 47 21 49 50 00
  • I samarbeid med Utenriksdepartementet anbefaler vi alle nordmenn som nå er i et annet land om å registrere seg på myndighetenes nettside www.reiseregistrering.no Husk også at du må slette reiseregistreringen når du kommer hjem, slik at myndighetene til enhver tid har oversikt.
  • Alle nordmenn som skal/er på reise i utlandet, oppfordres til å holde seg oppdatert på Utenriksdepartementets reiseråd
  • Spørsmål og svar om koronavirus finnes på helsenorge.no

 

Tilbakemelding