Vi vet hvilke sykehus i utlandet som er trygge

Trenger du rask medisinsk hjelp, er det avgjørende å ha oversikt over kvaliteten på nærmeste sykehus eller lege.

Vi reiser i økende grad til steder hvor rask medisinsk hjelp kan være en utfordring. Europeiske er Norges eneste forsikringsselskap med et verdensomspennende nettverk. For deg som kunde betyr dette at vi kjenner forholdene der du er, og vet hvor du blant annet får den beste medisinske hjelpen.

Europeiske har over mange år opparbeidet en database med oversikt over leger og sykehus over hele verden. Denne benyttes daglig av Europeiskes egne kontorer og nettverk for å kunne gi deg optimal hjelp uansett hvor du måtte befinne deg.

Det er ikke alltid at bruk av de store sykehusene er den beste løsningen. Noen ganger kan det være hensiktsmessig å benytte mindre klinikker for å få den beste hjelpen raskest mulig.

Les 6 historier fra virkeligheten, hvor Europeiskes kunnskap om lokale sykehus var kritisk.

Finn nærmeste lege med Europeiske App

Nå finner du oversikt over våre nærmeste godkjente lege og sykehus via GPS og søkefunksjon i Europeiske App. Appen er gratis og kan lastes ned til iPhone og Android-mobiler.

Les mer om Europeiske App

Europeiske reiseforsikring har ubegrenset dekning i hele verden ved sykdom eller ulykke. Vi dekker assistert hjemtransport, assistanse fra sykepleier eller lege, til og med ambulansefly hvis det er nødvendig. Dette dekkes ikke av Europeisk helsetrygdkort (Helfo-kort), selv om man gjennom dette kortet får dekket behandling på offentlige sykehus i Europa.

Les mer om forskjellen på reiseforsikring og Europeisk helsetrygdkort

Les også

Tilbakemelding