Terrorangrep i Nice

En dypt tragisk terrorhendelse har rammet Nice, et sted hvor mange nordmenn oppholder seg nå eller skal reise til.

- Dette får konsekvenser for de av våre kunder som enten oppholder seg i Nice eller som har planer om å reise dit de nærmeste dagene, sier Emma Elisabeth Vennesland, assisterende informasjonsdirektør i Europeiske Reiseforsikring og If.

- Vi har allerede fått telefoner flere titalls personer som oppholder seg i Nice, og vi regner med å motta flere henvendelser utover dagen. Beredskapsteamet i Europeiske og If hadde møte tidlig i dag, og følger situasjonen svært nøye, sier hun.

- Tidlig i dag morges sendte vi ned en medarbeider for å være nær situasjonen og kundene våre som er rammet, sier Vennesland i Europeiske.

Dette dekker reiseforsikringen til Europeiske:

Evakuering: Europeiske dekker ekstrautgifter til reise og overnatting for de av våre kunder som oppholder seg i Nice og som ønsker hjemreise tidligere enn planlagt. Ta kontakt med flyselskapet eller reisebyrå for å sjekke muligheten for ombooking av billetter.

Avbestilling: Europeiske dekker avbestilling for dem som sitter hjemme i Norge, og som nå ikke ønsker å reise til Nice og oppholde seg der den nærmeste tiden. Avbestillingsdekningen gjelder for reiser med avreise til og med fredag 22. juli.

Europeiske oppfordrer sine kunder til å ta kontakt med selskapet dersom de er berørt av denne hendelsen og har behov for assistanse.

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp, kontakt oss på +47 21 49 50 00 eller 02400.


Tilbakemelding