Riktig reiseforsikring for deg og din familie

Vårt verdensomspennende nettverk gir deg en unik trygghet på reisen. Vi er aldri langt unna for å kunne gi deg hjelp!

Tilleggsforsikringer

Forlengelse av reisen din

Uansett om du reiser med helårs reiseforsikring eller enkeltreiseforsikring har du maks antall dager på reisen. På helårs reiseforsikring kan du velge mellom Super med maks 60 reisedager per reise, eller standard med maks 45 reisedager per reise. Reiser du med enkeltreiseforsikring er du forsikret for de dagene du er på reise.

Planlegger du en reise som er lengre enn 60/45 dager med helårs reiseforsikring, eller ønsker du å utvide reisen din med flere dager på enkeltreiseforsikring kan du enkelt bestille flere dager her. 

For å kjøpe flere reisedager kan du ringe oss på 21 49 50 00.  

 

Avbestillingsforsikring for enkeltreiseforsikring

Enkeltreiseforsikring inneholder ikke avbestillingsforsikring. Ønsker du å legge denne til enkeltreiseforsikringen kan du kontakte oss på nettsiden eller på telefon 21 49 50 00.

Kontakt oss for å bestille avbestillingsforsikring.

Andre forsikringer

Au pair

Dette er en obligatorisk forsikring som dekker hjemreise ved sykdom, skade eller ulykke for au pair i Norge.

Du kan lese mer om au pair forsikring her

Reise til Svalbard og andre arktiske områder

Flere og flere reiser til arktiske strøk, og Svalbard er et av de mest populære for nordmenn. Turismen på Svalbard er i utvikling og representerer en utfordring på flere måter. Miljøet er mer sårbart i arktiske strøk, og det ekstreme klimaet krever forsiktighet av den som vil lære Svalbard å kjenne utenfor allfarvei. 

Ønsker du å reise til Svalbard og har planer om å oppholde deg utenfor sikkerhetssonen på Svalbard kan du kjøpe forsikring for din reise hos oss.

Les mer om forsikring på Svalbard, Grønland eller Antarktis her.

Ekspedisjon

Planlegger du å reise til områder med dårlig eller lite infrastruktur trenger du tilleggsforsikring. Eksempler på områder: 

  • Kryssing av Grønlandsisen
  • Turer i Antarktis, Arktis, Nord-Canadas villmark og Amazonas
  • Turer i Himalaya og andre utilgjengelige fjellområder 

Slike ekspedisjoner krever omfattende planlegging, organisering og utstyr. Kontakt oss for råd om tilleggsforsikring for din reiseforsikring på 21 49 50 00.

Ser du etter forsikring for bedrifter?

Din trygghet - i hele verden
Tilbakemelding